De Kinderfluisteraar
Menu

Slechte slaper in huis?

Slechte slaper in huis?

Lees mijn boek: 'Oplossingen voor Kinderproblemen' met daarin de 20 meest voorkomende kinderproblemen zoals slecht slapen, niet luisteren, moe, onrustig en druk, hoofdpijn, angstig, geen vriendjes, huilbaby, dwars, ontevreden, moeite met concentreren, ruzie onderling, boos, onzeker, gepest, niet thuis voelen na verhuizing, scheiding, ernstig ziek, overgewicht en complexere problemen met hun oplossingen. Bestellen via deze link.

klik hier om een boek te bestellen

Lees de beste slaaptips in mijn boek: "Tips van de Kinderfluisteraar". Een boek dat alle thema's bespreekt die je als ouder tegenkomt en je helpt het telkens op een goede manier op te lossen. Een boek dat je af en toe open slaat als je het even niet meer weet en je inspiratie nodig hebt en dat ervoor zorgt dat jij de beste ouder bent die je kunt zijn. Een prachtig kado voor jezelf of een ander.Te bestellen via de link.

klik hier om een boek te bestellen

Meer hulp nodig? De Kinderfluisteraar lost kinderproblemen op met behulp van 'reading op afstand'. Kom je er zelf niet uit? Leg het aan me voor. Tarief 112,50 Euro.

klik hier om in contact te komen met de Kinderfluisteraar


Problemen met je kind, vraag de Kinderfluisteraar om hulp.

Boeken Boeken Boeken Boeken


FacebookLinkedInInstagram