De Kinderfluisteraar
Menu

Hebben je kinderen veel ruzie?

Hebben je kinderen veel ruzie?

Lees mijn boek: 'Oplossingen voor Kinderproblemen' met daarin de 20 meest voorkomende kinderproblemen zoals ruzie onderling, slecht slapen, niet luisteren, moe, onrustig en druk, hoofdpijn, angstig, geen vriendjes, huilbaby, dwars, ontevreden, moeite met concentreren, boos, onzeker, gepest, niet thuis voelen na verhuizing, scheiding, ernstig ziek geweest, overgewicht en complexere problemen met hun oplossingen. Bestellen via deze link.

klik hier om een boek te bestellen

Lees ook mijn boek :'Tips van de Kinderfluisteraar'.  Een boek dat alle thema's bespreekt die je als ouder tegenkomt en je helpt ze op een goede manier op te lossen. Een boek dat je af en toe open slaat als je het even niet meer weet en je inspiratie nodig hebt. Een boek dat ervoor zorgt dat jij de beste ouder bent die je kunt zijn. Een prachtig boek voor jezelf of een ander. Bestellen via de link.

klik hier om een boek te bestellen

Hulp nodig? De Kinderfluisteraar lost kinderproblemen op met behulp van 'reading op afstand'. Blijf niet met een kinderprobleem zitten. Leg het aan me voor. Tarief 112,50 Euro.

klik hier om in contact te komen met de Kinderfluisteraar


Problemen met je kind, vraag de Kinderfluisteraar om hulp.

Boeken Boeken Boeken Boeken


FacebookLinkedInInstagram