De Kinderfluisteraar
Menu

Zondag rustdag!

Zondag rustdag!

Neem je rust vandaag dan ben je de volgende week weer de beste ouder die je kunt zijn. Lees hoe je dat doet in mijn boek: "Gelukkige Kinderen - de Gebruiksaanwijzing". Met daarin hoe je goed voor jezelf zorgt en zo de beste ouder bent die je kunt zijn. Vol met tips en oefeningen die ervoor zorgen dat jouw kind gelukkig is en jij de ouder bent die je wilt zijn. Een prachtig kado voor jezelf of een ander. Te bestellen via de link.

klik hier om een boek te bestellen

Jouw kinderen kopiëren, ze doen jou na. Gelukkige kinderen hebben gelukkige ouders. Het begint bij jou.Wil je leren hoe jij jezelf gelukkig maakt. Dan raad ik je mijn boek:"Maak jezelf gelukkig" aan. Je achterhaal wie je bent, hoe je vrede krijgt met wie je bent, wat je wilt in het leven en hoe je doelen in het leven realiseert. Beide boeken zijn een prachtig kado voor jezelf en je kind.

klik hier om een boek te bestellen

Heb je meer hulp nodig? De Kinderfluisteraar lost kinder- en ouderproblemen op met behulp van 'reading op afstand'. Blijf er niet mee zitten, ik los het voor je op.Tarief 112,50 euro.

klik hier om in contact te komen met de Kinderfluisteraar

 

 

 

 

 


Problemen met je kind, vraag de Kinderfluisteraar om hulp.

Boeken Boeken Boeken Boeken


FacebookLinkedInInstagram