De Kinderfluisteraar
Menu

Klusjes geven je kind zelfvertrouwen!

Klusjes geven je kind zelfvertrouwen!

De beste tips lees je in mijn boek: "Tips van de Kinderfluisteraar". Een boek dat alle thema's bespreekt die je als ouder tegenkomt en je helpt het telkens op een goede manier op te lossen. Een boek dat je af en toe open slaat als je het even niet meer weet en je inspiratie nodig hebt en dat ervoor zorgt dat jij de beste ouder bent die je kunt zijn. Een prachtig kado voor jezelf of een ander.Te bestellen via de link.

klik hier om een boek te bestellen

Lees ook mijn boek:"Maak jezelf gelukkig". Na een scheiding is het belangrijk jezelf weer gelukkig te maken. Je achterhaalt en aanvaardt wie je bent door de spiegels aan te pakken. Je achterhaalt wat jij wilt en hoe je jouw doelen in het leven realiseert. Jouw kinderen kopiëren, ze doen jou na. Laat zien in je voorbeeld hoe jij jezelf gelukkig maakt. Gelukkige kinderen hebben gelukkige ouders. Het begint bij jou. Een prachtig kado voor jezelf of voor een ander.

klik hier om een boek te bestellen

Meer hulp nodig? De Kinderfluisteraar lost kinderproblemen op met behulp van 'reading op afstand'. Blijf er niet mee zitten. Ik los het voor je op.Tarief 112,50 euro.

klik hier om in contact te komen met de Kinderfluisteraar

 


Problemen met je kind, vraag de Kinderfluisteraar om hulp.

Boeken Boeken Boeken Boeken


FacebookLinkedInInstagram