De Kinderfluisteraar
Menu

Hoe geef je je kind zelfvertrouwen?

Hoe geef je je kind zelfvertrouwen?

De beste 188 tips voor ouders met huiswerk lees je in mijn boek: "Tips van de Kinderfluisteraar" met daarin hoe je positief blijft, met emoties omgaat, talent eruit laat komen, zelfvertrouwen opbouwt, omgaat met pubers, met angstige, boze, drukke en gevoelige kinderen, met negatief gedrag, met slecht slapen, zindelijkheid, met scheiding, met ouderschap, je kind zelfstandig maakt, problemen met school oplost. Een prachtig geschenk voor iedere ouder.Te bestellen via de link.

klik hier om een boek te bestellen

Lees ook mijn boek: 'Oplossingen voor Kinderproblemen' met daarin de 20 meest voorkomende kinderproblemen zoals slecht slapen, niet luisteren, moe, onrustig en druk, hoofdpijn, angstig, geen vriendjes, huilbaby, dwars, ontevreden, moeite met concentreren, ruzie onderling, boos, onzeker, gepest, niet thuis voelen na verhuizing, scheiding, ernstig ziek geweest, overgewicht en complexere problemen met hun oplossingen. Bestellen via deze link.

klik hier om een boek te bestellen

De Kinderfluisteraar lost kinder- en ouderproblemen op met behulp van 'reading op afstand'. Blijf er niet mee zitten, ik los het voor je op.Tarief 112,50 euro.

klik hier om in contact te komen met de Kinderfluisteraar

 

 


Problemen met je kind, vraag de Kinderfluisteraar om hulp.

Boeken Boeken Boeken Boeken


FacebookLinkedInInstagram