De Kinderfluisteraar
Menu

De beste tips voor ouders!

De beste tips voor ouders!

Lees de beste tips voor ouders en kinderen in mijn boek: "Tips van de Kinderfluisteraar" met daarin hoe je positief blijft naar je kind, de rust in jezelf krijgt, hoe je met emoties omgaat, talent eruit laat komen, zelfvertrouwen opbouwt, omgaat met pubers, met angstige, boze, drukke en gevoelige kinderen, met negatief gedrag, met slecht slapen, zindelijkheid, met scheiding, met ouderschap, je kind zelfstandig maakt, problemen met school oplost en nog veel meer.  Een prachtig kado voor iedere ouder. Te bestellen via de link.

klik hier om een boek te bestellen

Lees hoe je je kind gelukkig maakt in mijn boek:" Gelukkige Kinderen de Gebruiksaanwijzing. Met daarin hoe je aandacht geeft, grenzen stelt, zorgt dat talent eruit komt en je zorgt dat je kind zich goed ontwikkelt. Alles wat jouw kind gelukkig maakt en alles wat jij nodig hebt om je kind gelukkig te maken. Met deze beide boeken ben je de beste ouder die je kunt zijn.

klik hier om een boek te bestellen

Meer hulp nodig? De Kinderfluisteraar lost kinderproblemen op met behulp van 'reading op afstand'. Blijf er niet mee zitten. Ik los het voor je op.Tarief 112,50 euro.

klik hier om in contact te komen met de Kinderfluisteraar

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Problemen met je kind, vraag de Kinderfluisteraar om hulp.

Boeken Boeken Boeken Boeken


FacebookLinkedInInstagram